Primul ebook despre Instagram

cover photo

În instagram e vorba de împărţirea momentelor speciale din timpul zilei. E vorba de imaginea potrivită la locul potrivit în timpul potrivit cu hashtagul potrivit. E vorba de povestea pe care brand-ul tău poate să o spună, dincolo de promoții şi dincolo de întrebări stupide gen ”cum vi se pare?” dorind să genereze nişte reacții. Îmi place instagram pentru că în fiecare imagine poţi să spui o poveste şi mai ales că imaginea poate să comunice pe orice limbă. Cât de bine e să comunici printr-o singură imagine la nivel global! Instagram poate să comunice frumuseţea brandului tău. Dar totul depinde de tine. Dacă vrei ca lumea să vadă frumosul din brandul tău sau vrei doar să fii un simplu brand care ”poluează” internetul. Nu toţi suntem creativi dar cu siguranţă toţi putem face o lume mai frumoasă cu bun simţ.

Aşa că recomand acest ebook atât pentru oamenii care se ocupă de comunicarea unui brand cât şi pasionaţilor de Instagram.

Download .PDF

Download .EPUB

Ce spun alţii:

Cristian China BirtaCât despre efortul lui Robert Katai să realizeze acest ebook, spun doar atat: dau un Old Golden Hen cu prima ocazie, când o să îi şi strâng mâna şi o să îl felicit pentru că face lucruri, nu doar îşi dă cu părerea despre ce fac alţii :)

Cristian ManafuRobert Katai poate fi considerat acum ambasadorul neoficial al retelei in Romania. A organizat in 2012 prima intalnire a pasionatilor de Instagram de la noi, iar recent a scris un ghid foarte util pentru cei care au descoperit sau vor descoperi curand Instagram.

Social Media Geekun ghid foarte stufos despre Instagram de la Robert Katai care conține de la prezentarea aplicației și cum funcționează, până la tipuri de filtre, studii de caz, interviuri cu specialiști și sfaturi de promovare. Super util!