Servicii

 

acoperire evenimentAcoperire Eveniment

Metaforic vorbind, îți oferim ce îți lipsește: o platforma gata de folosit și modalitatea de a avea o expunere cât mai mare, în timp real, a evenimentului pe care-l desfășori pe Instagram. Lucrăm cu echipamentul nostru, tot ce-ți mai rămâne ție de făcut e să ne dai acces peste tot ca să arătăm lumii cele mai intersante INSTAmomente.

 

Promovare produsPromovare Produs

Ai un produs pe care vrei să-l promovezi, dar vrei să o faci altfel. Să zicem că ajungi la concluzia că vrei să o faci strict vizual. Aici ai nevoie de noi. Avem o rețea de instagrammeri cu care colaborăm ireproşabil, și împreună generăm rezultate. Solutiile le propunem noi după ce vedem despre ce e vorba. Fie facem un review într-un video de 15 secunde, fie facem fotografii… până la urmă o să facem cumva ca promovarea unor produselor sau serviciilor tale prin Instagram sa fie wowGRAM.

 

instawalkInstawalk

Cunoscute între oamenii care lucrează în mass-media sau cu mass media drept niște infotrip-uri. Sau, pe românește, călătorii de cunoaștere. Organizarea Instawalk-urilor în diferite locaţii, oraşe sau fabrici au rezultate imediate și de durată, dacă știi să le gestionezi. Iar noi INSTAștim.

 

ConcursuriConcursuri

Organizarea concursurilor pe Instagram aduc un plus de engagement brandului tău. E dovedit. Concursurile pe care le dezvoltam sunt creative, își urmăresc scopul final și depășesc granițele competițiilor care vor multe poze pe un hashtag. INSTAcrede-ne.

 

account managementAccount Management

Ca să ai timp de altceva și o echipă pe care să o tragi la răspundere, administrăm noi contul tău de Instagram şi odată cu el și comunitatea din jurul lui. Pe care o creștem sau scadem, depinde de context și analize, dar pe care sigur o cimentăm. Știm cum funcționează userul de Instagram, așa că vom ști sa vorbim pe limba lui. Analizăm, apoi stabilim tema fotografică și ne conectăm cu oamenii care sunt interesați în mod direct de brandul tău. It’s easyGRAM!

 

guest photographyGuest Photography

E un concept interesant, dar pe care nu trebuie să-l încerci fără supravegherea celor care-l cunosc. Se rezumă la o experiență unică pe care brandul tău o poate oferi fanilor săi. Practic, îți faci curaj și ne lași să desemnăm un instagrammer de încredere care va prelua controlul contului oficial al brandului. Brusc, brandul va beneficia de viziunea și experiența unui instagrammer cu viziune și care, la rândul său, are mulți INSTAfani.